Werkzaamheden Abraham van Rijckevorselweg

  • woensdag 30 juli 2014
  • Redactie

Van maandag 4 tot en met zondag 31 augustus kunnen de voorbereidingen voor werkzaamheden aan de Abram van Rijckevorselweg en de aansluitende wegen -Slotlaan, Schenkelsedreef, Rivierweg en Kanaalweg- leiden tot vertragingen. De gemeente adviseert om, als het mogelijk is, een andere route te kiezen.

Van 1 tot en met 13 september is de Abram van Rijckevorselweg voor alle verkeer afgesloten vanaf het Capelse plein tot de Couwenhoekseweg. In deze periode gelden omleidingen.

Gedurende de afsluiting van de Abram van Rijckevorselweg is het wel mogelijk de Abram van Rijckevorselweg over te steken bij de kruisingen Schenkelsedreef/Slotlaan en Kanaalweg/Rivierweg. Op 5 en 6 september zijn ook de Schenkelsedreef en de Slotlaan gedeeltelijk afgesloten voor ale verkeer. De Kanaalweg en de Rivierweg zijn op 12 en 13 september gedeeltelijk dicht.

De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen en opnieuw aanbrengen van het asfalt. Daarnaast worden op meerdere kruisingen de verkeerslichten vervangen. Vanaf half november worden er bomen geplant in de middenberm van de Abram van Rijckevorselweg, tussen het Capelseplein en de kruising Schenkelsedreef/Slotlaan.

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 30 juli 2014