Wijkwinkel en Administratiecafé: extra open in Oostgaarde, zomerstop Middelwatering

  • zondag 15 juli 2018
  • Redactie

Kort geleden trok het Administratiecafé Oostgaarde in bij de Wijkwinkel, Purmerhoek 184. Bewoners kunnen nu extra vaak terecht met vragen over de administratie of bijvoorbeeld belastingen: de Wijkwinkel is ook op donderdagavond open. Zéker handig omdat Administratiecafé en Wijkwinkel Middelwatering deze zomervakantie dicht zijn.

In Oostgaarde is het Administratiecafé geopend op maandag van 10.00 - 12.00 uur; de Wijkwinkel is open op maandag en woensdag tussen 14.00 - 16.00 uur; en bovendien op de donderdagavond van 19.00 - 21.00 uur.

In Middelwatering (buurtcentrum De Fluiter, Wiekslag 3) hebben de Wijkwinkel en het Administratiecafé een zomerstop: van 16 juli tot en met 26 augustus zijn ze gesloten. De adressen en openingstijden van alle Wijkwinkels en Administratiecafés in Capelle aan den IJssel staan ook op www.welzijncapelle.nu.

Waar helpen Wijkwinkel en Administratiecafé bij?
Bij Wijkwinkel en Administratiecafé kunnen wijkbewoners binnenlopen met vragen over bijvoorbeeld huur, verzekeringen, energie of belasting, voor hulp bij brieven en formulieren, en om de administratie op orde te krijgen. Dit kan zonder afspraak.

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 15 juli 2018