30 Aug. Werkzaamheden aan de wegen in Capelle

  • woensdag 25 augustus 2010
  • Redactie

Van maandag 30 augustus tot en met donderdag 2 september repareren we het asfalt op de Abram van Rijckevorselweg en de Rivierweg. De afgelopen winter is schade ontstaan aan het asfalt van deze wegen. Afhankelijk van de plaats van de werkzaamheden en de mate van verkeershinder wordt het verkeer via een andere route omgeleid.

Hieronder vindt u de planning van de werkzaamheden. De weeromstandigheden zijn van invloed op de planning.

Tussen Meeuwensingel en Zwanensingel: maandag 30 augustus van 7.00 tot 16.00 uur. Het wegvak wordt tijdens de werkzaamheden afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid.

Tussen de Abram van Rijckevorselweg en de Fluiterlaan: maandag 30 augustus van 9.00 tot 16.00 uur. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer tijdens het passeren van de werkvakken gehinderd.

Tussen de Abram van Rijckevorselweg en de Merellaan: woensdag 1 september van 19.00 uur tot donderdag 2 september 6.00 uur. De rijbaan richting Capelle-Centrum wordt tijdens de werkzaamheden afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid.

Tussen Rivierweg en Slotlaan: woensdag 1 september van 19.00 uur tot donderdag 2 september 6.00 uur. Het wegvak wordt tijdens de werkzaamheden afgesloten.

Het verkeer wordt omgeleid.

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 25 augustus 2010